Így használd az oldalt

A Chinese Coupons egy teljesen ingyenes oldal, amely kuponokon keresztül elérhető kedvezményeket kínál megbízható, külföldi, online, többnyire kínai áruházakban. Minden alkalommal, amikor ezekben az áruházakban vásárolsz, segítünk pénzt megtakarítani. A legjobb akciókat keressük meg neked. 

Oldalunk és a kuponok használata teljesen ingyenes, számodra sem a mi oldalunkon, sem az áruház oldalán nem jár semmilyen többletköltséggel, vagy elköteleződéssel, sőt az akciókat, kuponkódokat kihasználva jóval olcsóbban vásárolhatsz.

Ha nem találsz a kinézett termékhez kupon, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, és kérj kupont, segítünk: Kínából rendelők Facebook csoport

Ha nem vásároltál még kínai áruházban, akkor se ess kétségbe, fusd át cikkünket, amiben sok segítséget találsz: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

Mindig figyelj oda, hogy a megfelelő szállítási módot válaszd. A rendelésnél nézd meg azt is, hogy az áruház mikorra ígéri a szállítás kezdetét, és azt, hogy hány nap alatt érkezik meg hozzád, miután postára adták!
Elveszett csomag miatti reklamációt, az áruházak, a rendelést követő 60-dik naptól fogadnak el.

Kuponkód

Az velünk kapcsolatban álló webáruházak sok kupont osztanak ki, amikkel a vásárlás jóval olcsóbbá tehető. Ezeket a kuponokat azonban kevesen kapják meg, ráadásul, sok esetben, országonként más és más kuponokat adnak ki. Mi azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy ezeket a kuponkódokat összegyűjtsük és közkinccsé tegyük.

Neked nincs más dolgod, mint az oldalunkon található keresőmezőbe beírd, annak a terméknek a nevét, amit az áruházban feltüntetett árnál olcsóbban szeretnél megvásárolni.

Ha találtál kuponkódot a kiszemelt termékhez, akkor kattints rá, a kód automatikusan a vágólapra másolódik. Kattints a Megveszem! gombra, az áruház oldalán válaszd a Buy Now gombot. A megnyíló oldalon a termék alatt található kuponkód mezőbe a CTRL+C billentyűzet kombinációval másold be a vágólapról a kuponkódot (Tomtop: Order Summary – Apply a Promotionn code), és nyomd meg az Apply gombot. Ha az ár nem változik, emelkedik vagy hibaüzenetet kapsz, akkor a kuponkód lejárt. Kérj másikat Facebook csoportunkban: Kínából rendelők Facebook csoport Ha az ár nem változik, emelkedik vagy hibaüzenetet kapsz, akkor a kuponkód lejárt Kérj másikat Facebook csoportunkban: Kínából rendelők Facebook csoport

Flash Sale akciók

Minden áruházban vannak úgy nevezett Flash Sale, vagyis villám akciók. Ezek használata kuponkódot nem igényel. Ha ilyen feliratot látsz a kuponkód helyén, akkor elgendő a Megveszem! gombra kattintani, a megnyíló oldalon a Buy Now gombot választani, és elindítani a vásárlási folyamatot.

Ha szeretnél ilyenek között keresni, akkor a felső menüben található Flash Sale akciók pontra kattints!

Szállítás

Az általunk preferált áruházak mindegyike kínál vámmentes szállítást. A Banggood áruházban ez az EU Priority Line, a Gearbest áruházban Priority line (EU Priority Line, EU Priority Line (DPD),  stb.), a Geekbuying áruházban EU Priority Line, a Tomtop áruházban pedig Duty Free Shipping néven található. Ha a vásárolt termékek összértéke, a szállítási díjjal és a biztosítások összegével összesen meghaladja a 38-40 dollárt, akkor ezeket válaszd, hogy a megrendelt termékre vámot és ÁFA-t ne kelljen fizetned!

Mindig figyelj oda, hogy a megfelelő szállítási módot válaszd. A rendelésnél nézd meg azt is, hogy az áruház mikorra ígéri a szállítás kezdetét, és azt, hogy hány nap alatt érkezik meg hozzád, miután postára adták!
Elveszett csomag miatti reklamációt, az áruházak, a rendelést követő 60-dik naptól fogadnak el.
Kínai kuponok keresője
Logo